Szórakozás

Oszter Alexandra elhatárolódik édesapja minden nyilatkozatától és tettétől

Oszter Sándor azután nyilatkozott lányával való megromlott viszonyáról, hogy a bíróságon nyilvánosságra került több magántelefonbeszélgetése is. A színész elmondta, hogy nem örül Alexandra eljegyzésének és feleségével nem fogadják el új párját. Szerintük a férfi rossz hatással van lányukra.

Oszterék magánéleti zűrje is nyilvánosságot kapott a bíróságon
A lehallgatott telefonbeszélgetésekből kiderül, hogy Oszter Alexandra és szülei között elmérgesedett a viszony.

Mindig csak a legjobbat akartam a lányomnak, és úgy gondolom, hogy ez a férfi nem az. Nem tudom, hogy eljegyezték-e, vagy mi van az életével, a lányom szóba sem áll velünk. Azt hiszem, mindent elárul róla, hogy fel sem hívta az édesanyját, csak egy ­sms-t­ küldött, amikor az kórházban volt bordatöréssel

– nyilatkozta Oszter Sándor.

Most Oszter Alexandra is reagál minderre saját közösségi oldalán, ahol elmondta, hogy nagyon sajnálja, amiért apja erre a szintre süllyedt, de a  legjobban az döbbentette meg, hogy édesanyja is az ő pártján áll.

Kedves Mindenki!Nagyon sajnáljuk Édesapámat,igen sajnáljuk!!!!A párom is és én is!Sajnálom,hogy az egykori nagy művész akire ezrek néztek fel,akit én csodáltam és akire büszke voltam,ma nem a zseniális alakításairól hanem a botrányairól vált híressé.Szeretném tudatni Mindenkivel,hogy teljes mértékben elhatárolódok minden nyilatkozatától és tettétől.Bántó számomra,hogy a vélt vagy valós tetteit az én és a kis családom magánéletének zavarásával,inzultálásával,hamis állításaival próbálja elkendőzni.Azt pedig döbbenettel veszem tudomásul,hogy ezen valótlan állításokat Édesanyám is alátámasztja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik