Szórakozás

Oszter Sándor elárulta, hogy miért nem bírja elviselni lánya párját

Egyre csúnyábbá kezd válni az Oszter família családi viszálya, amiről egyre több részlet derül ki. Oszter Alexandra egy hete beszélt arról, hogy egykori profi bokszoló párjától, Popovics Tamástól gyűrűt kapott. Szülei azonban nem tőle tudták meg a nagy hírt, csupán egy ismerősüktől hallottak róla.

Oszter Sándor és Failoni Donatella ezután mondták el, hogy lányukkal már hónapok óta nem beszélnek, aminek legfőbb oka a párja. A színész nem is tagadta, hogy nem örül az eljegyzésnek, most pedig azt is elárulta, hogy miért nem kedveli Alexandra jövendőbelijét.

Nem méltó ez a férfi a lányomhoz, egy aprócska lyukban élt a kutyáival, jól jön neki a jómódú asszony

– kezdte a Borsnak Oszter, aki egy konkrét történetet is elmesélt, amikor Popovics a barátai előtt hozta kellemetlen helyzetbe.

Oszter Alexandra elhatárolódik édesapja minden nyilatkozatától és tettétől
Már csak múltidőben tudja elmondani, hogy büszke rá.

Egyszer hívtam meg a házunkba azt az embert. Ott ült az asztaltársaságban a világ egyik leghíresebb tüdőgyógyásza, aki az országban egyedüliként transzplantál, aztán volt ott még több, a szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember, orvosok, jogászok, erre a bokszoló mindenkit kiosztott, minden témában. Ő volt az okos! Még azt is elmondta, hogy hogy kellene jobban tüdőt transzplantálni… életemben nem szégyelltem annyira magam, mint akkor. Azóta nem volt nálunk az az ember, és nem vagyok benne biztos, hogy ott leszünk az esküvőjükön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik