Szórakozás

Hajdú Frizbije miatt tűnik el Havas Henrik műsora

Ugyan jó nézettségi eredményeket produkált, és  nézők is szerették Havas Henrik Henrik angyalai című szórakoztató műsorát, az mégis megszűnik hamarosan.

A nézettségi adatok ugyanis elmaradtak azért Hajdú Péter Esti Frizbi című show-jától, így a csatorna vezetősége úgy döntött, Havas műsorát parkolópályára teszik, felszabadítva így Hajdú műsora számára műsoridőt.

Változik az ATV kínálata - Nem folytatódik Havas Henrik „angyalos” műsora
Ezenkívül újra lesz Húzós, és beolvad a Csatt az Egyenes Beszédbe. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgató-helyettese az okokat is elmondta a 24.hu megkeresésére.

Havas Henrik sem marad munka nélkül, továbbra is képernyőn lesz politikai műsoraival, a Havas a pályán és a Nap híre blokkal; a Bors úgy tudja, a Tanár úr egészen higgadtan fogadta a döntést, és meglepően könnyen búcsúzott a szórakoztató műsorától, amit pedig nagyon szeretett.

“Ahogy eddig, úgy most is több közéleti műsort vezet Havas Henrik, akinek a munkájával maximálisan elégedett a csatorna. Tény azonban, hogy a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorunk olyan kiváló nézettségi adatokat produkál, ami arra ösztönzött minket, hogy hosszabb műsoridőt biztosítsunk neki” – mondta el a lapnak Németh Szilárd, a csatorna vezérigazgató-helyettese.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik