Média

Változik az ATV kínálata – Nem folytatódik Havas Henrik „angyalos” műsora

A 24.hu információi szerint az ATV műsorrendjének átalakulása hátrányosan érinti a Havas Henrik televíziós műsorvezető közreműködésével készülő Henrik angyalait, mely idén év végéig már biztosan nem is lesz képernyőn.

tévé távkapcsoló
Megújítja a Magyar MTV-t és új magyar tévécsatornát indít a Viacom
Október 3-án érkezik a magyar tévénézőkhöz a Comedy Central Family nevű magyar nyelvű csatorna. Az MTV-n pedig megújul a zenei kínálat, hogy jobban megfeleljen a fiataloknak.

Az ügyben megkerestük Németh S. Szilárdot, az ATV vezérigazgató-helyettesét is. Ő kedd este azt válaszolta arra, hogy igaz-e, hogy lekerül a Henrik angyalai a képernyőről, hogy

jól alakul az ATV éve, de ősszel indul egy-két nagyszabású műsorunk (#Bochkor, felturbózott Frizbi, a Krizshow új évada), amelyeknek helyet kell szorítanunk a programrácson, ismételni fogjuk a Naplót is, ezért fog az ősszel szünetelni a Henrik angyalai.

Az ATV vezérigazgató-helyettese hozzátette, Havas Henrik két műsort is vezet majd, így a rajongói nem maradnak nélküle. (Bár Németh S. Szilárd nem nevesítette ezeket, a HAVAS a Pályán és a Nap híre című műsorokról lehet szó, ezek ugyanis megmaradnak.)

Németh Szilárd arra, hogy igaz-e, hogy takarékossági intézkedéseket léptettek életbe a csatornánál, és emiatt is vannak-e a változások, azt felelte:

Nincsenek anyagi gondjaink, de fognunk is kell a büdzsét, lesznek pluszkiadásaink ősszel, belehúzunk.

Németh S. Szilárd, ATV vezérigazgató-helyettes. Fotó: Pál Anna Viktória, 24.hu (archív)
Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgató-helyettese. Fotó: Pál Anna Viktória, 24.hu (archív)

Németh S. Szilárd megemlítette továbbá, hogy a Csatt beolvad az Egyenes beszédbe, viszont Rónai Egon újra jelentkezik majd a Húzós című műsorral, ami az elmúlt időszakban, mintegy egy éven át pihent.

Bochkor Gáborra nagyon sokat költ az ATV
A frissen leigazolt műsorvezetőbe nem kevés pénzt fektet a csatorna.
Mészáros Antónia: Nem bonthatta volna fel a szerződésemet az ATV
Régóta menni akart, mégis váratlanul távozik. Nem élné meg tragédiának, ha soha többet nem dolgozna a médiában.
A szórakoztató csatornák a magyarok kedvencei
A magyarok a napi 4 óra 25 perces tévénézési idő felét töltik általános szórakoztató csatornákkal, az idő harmadát fordítják sorozatokra, vígjátékokra és akciófilmekre.

Borítókép: Havas Henrik, a Henrik Angyalai műsorvezetője

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik