Foci

Hangoljunk a BL-rajtra a csoportkör 10 legszebb góljával!

Kedd este kezdetét veszi a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014/15-ös idényének egyenes kieséses szakasza. Ma két meccs.

Kezdésnek és kedvcsinálónak álljon itt egy természetesen szubjektív videó, amely összegzi a selejtezőkör 10 legnagyobb gólját.

Miután megnézték a videót, további kedvcsinálókét a ma estéhez még elmondjuk, miközben Ukrajna keleti fele és Donyeck városa lényegében lángokban áll(t), a vendéglátó stadionját, a Dombass Arénát találat érte, a Sahtar Donyeck otthon is idegen, Lvivben fogadja azt a Bayernt, amely a legutóbbi bajnokin 8-0-ra verte a Hamburgot, míg az ukrán bajnok tíz hete nem játszott tétmeccset…. “Hősök leszünk, ha továbbjutunk” – fogalmazott Mircea Lucescu edző találóan, – és tényleg. Van esélyük? Szerintünk semmi, de minden bizonnyal elképesztő erőket mozgósít majd az ukrán csapat a meglepetés érdekében.

A nap másik meccsén megismétlődik a tavalyi Chelsea-PSG negyeddöntős párharc – emlékeztetőül, akkor a londoni csapat jutott tovább (3-3, idegenben lőtt góllal). Mourinho úgy vélekedett a párizsi mérkőzés előtt, hogy: “A Paris Saint-Germain ugyanolyan jó csapat, mint volt tavaly, se az edző, se a forma nem változott, míg nekünk lényegében új futballistáink és más játékstílusunk van. Nem biztos, hogy jobbak vagyunk, de mást képviselünk”.

Laurent Blanc, a PSG edzője nem hazudtolta meg önmagát, amikor a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elsütötte azt az edzői paneldumát, miszerint: “Itt is ott is tehetséges, kreatív játékosok kergetik a labdát, és annak a csapatnak van nagyobb esélye a továbbjutásra, amely védekezésben jobban teljesít.” 

Ilyen titkolódzás után mi már nem mernénk egyértelmű tippet írni a végkifejletre, de Serge Aurier, Yohan Cabaye, Lucas Moura és Thiago Motta hiánya miatt, inkább a Chelsea továbbjutására voksolnánk. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik