Sport

Még négy magyar zsugás vette be Las Vegast

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Bozóki Zoltán, Bálint Ádám, Málnai Csaba és a magyar színekben versenyző Hoa Luong Vinh is sikerrel debütált a Las Vegasi póker világbajnokságon.

A végéhez közeledik az idei póker világbajnokság Las Vegasban, a tízezer dolláros főversenyre azonban egyre több magyar készül fel és utazik ki a kártya- és szerencsejátékok fővárosába. Ennek tükrében nem meglepő, hogy újabb négy magyar csatlakozott a helyezettek listájához – írja a Poker.hu.

Szombaton rajtolt el ugyanis a World Series of Poker 53-as sorszámot viselő 1 500 dolláros tornája. Összesen 2 816 játékos nevezett, akik 3,8 millió dolláros nyereményalapot hoztak létre.

Számos magyar zsugás is elindult a versenyen, közülük öten jutottak tovább a második napra, amikor is még 320-an voltak a mezőnyben.

Mivel 297 főt díjaztak, így még 23 zsugás pénz nélkül maradt. Köztük volt sajnos Lendvai Tamás is, aki épp buborékban végzett, és így lemaradt a fizetős helyekről.

Négyen viszont pénzbe értek, Bálint Ádám a 267. helyen (2 775 dollár nyeremény), Málnai Csaba a 216. helyen (3 041 dollár nyeremény), Bozóki Zoltán a 121. helyen (4 181 dollár nyeremény) és a hazai színekben versenyző vietnámi származású Hoa Luong Vinh a 41. helyen (12 621 dollár nyeremény).

Vinh-nek ez volt az idei harmadik fizetős helye az idei WSOP-n, de gyakorlatilag őt is a bemutatkozó magyarok közé vehetjük, ugyanis neki is ez a debütáló éve a Las Vegasi póker világbajnokságon.

A World Series of Poker versenynaptárában még mindig tíz torna található, így még minden esélyük meg van a magyar zsugásoknak, hogy Szécsiéhez hasonlóan hatalmas sikert arassanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik