Szórakozás

Szörényi: Kóbor sok marhaságot tud összehordani

Szörényi Levente (Array)
Szörényi Levente (Array)

A tavaly nyáron búcsúkoncertet adó Illés-zenekar tagja, Szörényi Levente a Rockmúzeumban tartott beszélgetős est alatt keményen bírálta egykori pályatársait. A zenész elmondta, hogy a mai napig nem érti, Bródy János miért sértődött meg azon, hogy a zenekar akkor is turnézott, amikor ő börtönben ült – írja a Bors.

Szörényi azt is elmondta, hogy a 80-as években Koncz Zsuzsa is megorrolt rájuk, amikor a Rohan az idő után, Kovács Katival álltak össze lemezt készíteni. Az énekesnő állítólag a sanzonbizottság egyes tagjaival meg akarta hiúsítani az albumot. “Sokféle politikai természetű vitánk akadt Koncz Zsuzsával az évek folyamán, de a Rohan az idő közös sikerünk, az nem vitatható el tőlünk” – mondta Szörényi, aki ennek ellenére még mindig el tudná képzelni a közös munkát Konczcal.

Az emlékek kiteregetése során azonban Kóbor János kapta a legnagyobb pofont, amikor Szörényi a 2001-es, népstadionbeli Illés–Metro–Omega koncert kapcsán mesélt a hallgatóságnak.

“Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak, egymást is marták” – fogalmazott a zenész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik