Foci

Nem kívánatos személy lett az NB1 gólkirályjelöltje

Nem bánt tisztelettel a csapattal és ez nem használ a csapategységnek.

A blikk.hu úgy tudja Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője lemondott az ősszel 14 mérkőzésen 11 találatot jegyző csatáráról.

A szerb edző nem számít a szenegáli Mbaye Diagnera, mert ahogy fogalmaz:

“Annyit tudok róla, hogy nem írt alá a lisszaboni Sportinghoz. Vannak ajánlatai, de hogy hol van, arról fogalmam sincs. Remélem, nem jön vissza. Két hónapja nem edzett velünk, fejben már nincs Újpesten. Nagy problémát jelentene, ha maradna, mert ő sem lenne boldog, és hiába jó játékos, nem használna az egységnek.

Még szerencse, hogy az edzőnek úgy tűnik Diagnét nem kell elküldenie, menne ő magától is. Legalábbis a játékos közösségi oldalára feltöltött fotó, ahol már csak a hátát mutatja erre enged következtetni.

Megjegyezzük, a 24 éves labdarúgó elég érdekesen gondolkodik. Az Újpest egy hónapja kezdte el a felkészülést az egy hét múlva kezdődő tavaszi szezonra, de a támadó egyetlen edzésen sem vett részt.

Ha valaki el szeretné magát adni, azt edzetlenül nem tudja megtenni. Ráadásul az európai piac már bezárt, így az ázsiai, az arab bajnokságok, vagy Amerika felé még ugyan kacsingathat, de olyan állapotban, amilyenben most lehet, nem hogy a csatárral hírbe hozott Sporting Lisszabonban, de a magyar NB2-ben sem lenne helye…

E gondolatmenet mentén megjegyezzük azt is, ha valaki el szeretné magát adni, tán szerencsésebb lenne bombaformát mutatni, mint “életvidám” facebook, twitter és instagram posztokat.

Mbaye Diagne újabb 8-10 góllal tavasszal újpesti hős lehetett volna és nyáron könnyeben mehetett volna erősebb bajnokságba. Így könnyen lehet, két szék közt a pad alá esik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik