Tech

Az okossütő még a vacsorát is segít elkészíteni

Az ajtó nyitogatása nélkül, akár okostelefonról követhető sütési folyamat, 19 colos érintőképernyő az ajtón, amin akár videóreceptek is nézhetők. Mindez csak néhány azon funkciók közül, amivel a Watch&Touch sütő rendelkezik. A vásárlókkal közösen fejlesztett termék ráadásul a videórecept megfelelő fázisában még a sütő előmelegítését is elvégzi.

A teljes ajtót elfoglaló, 19 colos érintőképernyővel rendelkezik a Candy frissen bemutatott Watch&Touch sütője, amivel a sütési folyamat minden egyes szakasza érintéssel vezérelhető és felügyelhető.

Az ajtóba épített kamerához úgynevezett „U-See” világítás társul, ami a sütő belső ajtaján elhelyezett LED-lámpákból áll. A kamera folyamatos képet mutat a sütő belsejéről, ezért a készülő ételre bármikor ránézhetünk. A sütő Wi-Fi-re is csatlakoztatható, így a felhasználók akár a szomszéd szobából, tabletről vagy okostelefonról is szemlélhetik a készülő ételt a Simply-Fi appon keresztül. Emellett a Wi-Fi kapcsolatnak hála a kiválasztott hír-, recept-, életmód- és más oldalak simán böngészhetők a sütő ajtaján.

Forrás: Candy

Az előzetesen feltöltött, a sütő ajtaján nézhető receptvideóknak köszönhetően a sütés előkészítése is egyszerűbbé válik: a felhasználók az „élő oktatóvideókat” lépésről lépésre követve készíthetik el ételeiket. A legjobb eredmény elérése érdekében a sütő már a videó végén, az elkészített recepthez szükséges hőmérsékleten áll rendelkezésre.

Az érintőképernyőn keresztül több mint hetven, adagok alapján finomhangolható sütési program érhető el. A felhasználók ugyanakkor saját programokat és recepteket is létrehozhatnak és tárolhatnak.

Forrás: Candy

A Watch&Touch sütő 78 literes belső térfogattal rendelkezik, és a gyártó ígérete szerint egyenletes sütést biztosít akár öt különböző szinten. Az okosfunkciókat pedig letisztult, gombok nélküli, olasz formatervezés egészíti ki, így a külalakja okán is ideális lehet a legmodernebb háztartások konyháiba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik