Tech

Új olcsó alapcsomagot indít a Magyar Telekom

Kötöttség nélküli, olcsó tévé-internet-telefon alapszolgáltatást indít a Magyar Telekom 4 ezer forintos havidíjért. Első körben félmillió háztartás számára lesz elérhető az új fapados csomag.

Egy új márkát indít az ügyfeleknek a Magyar Telekom Flip néven. Az eddigi magenta megjelöléssel ellentétben az új termék narancs színekben pompázik, ezzel is jól elkülönülve az eddigi szolgáltatásoktól.

A Flip célja egy új alapszolgáltatás (tv, internet, telefon), kötöttség nélkül, de telekomos minőségben azon ügyfeleknek, akik nem vágynak az olyan ‘mindent bele’ prémium termékekre, mint mondjuk a Magenta 1. A szolgáltatást a Telekom hálózaton biztosítják.

Az új Flip csomag

Mindezt havi 4000 forintért kínálják, hűségidő nélkül, azoknak akik alapszolgáltatásokat akarnak csak olcsón igénybe venni.

Első körben mintegy félmillió háztartásban lesz elérhető a szolgáltatás, azaz körülbelül 60 városban és budapesti kerületben tudják majd igénybe venni az emberek. A felmerülő igények alapján persze a tervek szerint bővítik majd ezen területet.

A Flip 3 otthoni szolgáltatását csak együtt kínálják, azaz egyenként nem lehet igénybe venni.

A Telekom többi termékével ellentétben ez nem egy testreszabható, variálható csomag, de ez az árban is megjelenik. Attól azonban nem tartunk, hogy a prémium ügyfeleink erre leváltanak, hiszen ők épp a minőségre vágynak

– mondta el a bejelentésen Endersz Frigyes, a Magyar Telekom stratégiai igazgatója.

A flip.hu oldalán cím alapján bárki ellenőrizheti, hogy igénybe tudja-e venni az új alapcsomagot.

A témáról itt is írunk még, kicsit más megközelítésben, illetve ugyanitt megtalálható a 130 tévécsatorna listája is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik