Tech

Van más furcsaság is az új Samsungok körül, nemcsak az, hogy robbannak

Szegény Samsung, az elmúlt hónapokban megjárta a poklok poklát, hiszen kiderült, hogy a gyári hibás termékeik, egészen pontosan a Note 7-es széria darabjai, olvadnak, gyulladnak, égnek, sőt, olykor

szabályszerűen robbannak.

A cég gyorsan fel is ajánlotta, hogy megjavítja a visszavitt mobilokat, ám kiderült, hogy a csere sem oldja meg a problémát, a Note 7-es telefonok továbbra is életveszélyesek maradtak. Az ügy odáig fajult, hogy egyes repülőtársaságok már ki is tiltották az ilyen típusú készülékeket a járataikról, így a Samsungnak nem maradt más, mint a teljes visszavonulás.

Van más furcsaság is az új  Samsungok körül, nemcsak az, hogy robbannak 1
RIP Note 7

A szemfülesek, a robbanások mellett, észrevehettek még valami érdekes az új Samsungokkal kapcsolatban. Az pedig ironikus módon ez az emoji:

Mint látható, a Samsung-féle szorítós emoji-n a kézfejen hat ujj van, míg a többi jól megszokott hangulatjelen csak ötöt találunk. Hogy mi volt a célja ezzel a cégnek, azt nem tudni, de az intereneten rögtön mindenki arról kezdett el beszélni, hogy ezzel a mozdulattal szorítanak maguknak a Samsungosok, hogy ne gyulladjon fel a készülékük.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik