Tech
A young woman plays on her an iPhone 6 with the new funktions of the App snapshat, Germany, city of Seesen, 05 April 2016. Photo: Frank May

Hamarosan megőrzi emlékeidet a Snapchat

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 07. 06. 19:38

Korábban a témában:

A telefonos applikáció hónapokon belül egy Memories (emlékek) névre hallgató új funkcióval bővül, amely lehetővé teszi majd a számodra, hogy elments fotókat, csoportosítsd és később újra megoszd azokat.

Hogy elmentsd a képeidet, nem kell majd mást tenni, mint a jelenleg is létező My Storyhoz hasonló rublikát kipipálni. A megőrzött fotók megjelennek majd mások számára is, és kulcsszó alapján is lehet majd kutakodni mások felvételei között.

A legfontosabb, hogy a mentett képeket bármikor, akár hetekkel, hónapokkal később is el tudod majd küldeni barátaidnak. A régi fotókat akár a My Storydhoz is hozzáadhatod majd, de ugyanúgy csak 24 órán keresztül lesznek elérhetők. A Snapchat emellett jelzi a többi felhasználónak, hogy egy korábban készült fényképet látnak.

Ha szeretnéd, titkosíthatod is a mentett felvételeket, ehhez az úgynevezett My Eyes Only (csak az én szemeimnek) blokkba kell bepakolni azokat. A Snapchat figyelmeztet, hogy a jelszavadat később nem változtathatod meg, így érdemes jól átgondolni a kódot.

A Snapchat életében ez történelmi pillanat, ugyanis korábban sosem hagyták felhasználóikat, hogy a nem az adott pillanatban készült fotókat osszák meg másokkal.

(via Mashable)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Charleroi, 2017. szeptember 19.
A Ryanair ír légitársaság repülőgépei a belgiumi Charleroi repülőtéren 2017. szeptember 19-én. A cég több mint 2000 járatát törölte, ebből 143 Belgiumból induló járatot pilótahiány, a légiforgalmi irányítás kapacitásának szűkössége, a sztrájkok, a kedvezőtlen időjárás, valamint a személyzet szabadságának kötelező kiadása miatt. (MTI/EPA/Stephanie Lecocq)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.