Tech

Vájtfülűeket kényeztet szuper zenékkel az LG

A dél-koreai gyártó ezúttal azoknak az okostelefon felhasználóknak kedvez, akik rajonganak a kiváló hangminőségű muzsikákért.

Az LG bejelentette, hogy még ebben a hónapban egy vadonatúj Hi-Fi zeneszolgáltatást indít a prémium kategóriás LG okostelefonnal rendelkezők számára. Míg a legtöbb esetben 16 bites és 44,1 kHz-es zenéket szoktunk hallgatni, addig az új szolgáltatás keretein belül ennél sokkal jobb minőségű, 24 bites és 192 kHz-es muzsikákhoz lehet majd hozzáférni.

A zenéket nem egyszerűen csak meghallgathatjuk, hanem le is tölthetjük majd a telefon memóriájába. Az ígéretek arról szólnak, hogy a zenék körülbelül 50 százalékkal olcsóbbak lesznek a normál áraknál, ezenkívül pedig havonta két ingyen zeneszám is jár majd. A G4, G3, G2 és G Flex 2 okostelefonok tulajdonosai számára szánt és az LG SmartWorld alkalmazáson keresztül szolgáltatás első körben 70 országban startol el, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy ezen országok között Magyarország is szerepel-e, illetve egyelőre még az is homályos, hogy mekkora lesz a zenei repertoár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik