Tech

10 napos üzemidővel hódít az Asus új okosórája

A tajvani gyártó legfrissebb viselhető kütyüjének az ígéretek szerint csak igen ritkán kell randevúzni a hálózati töltővel.

A csuklón viselhető legújabb kütyüket sok mindenért lehet szeretni, vagy éppen utálni, mindenesetre a gyakori, általában 1-2 naponta történő töltögetésért vélhetően kevesen rajongunk. Jó hír azonban, hogy most itt az Asus VivoWatch, melynek kapcsán azt állítja a gyártó, hogy egy feltöltéssel akár 10 napon keresztül is minden további nélkül használható.

 

Az átlagosnál jelentősen hosszabb üzemidő elérésében komoly szerepe van a nem színes, hanem egyszerűen csak fekete/fehér kijelzőnek, illetve annak a ténynek, hogy a VivoWatch sokkal inkább egy egyszerű fitneszkütyünek tekinthető, mintsem teljesértékű okosórának. Érdekesség, hogy a kijelző alatt egy széles és színes notifikációs LED-et helyeztek el a fejlesztők.

 

A hivatalos IP67 minősítésnek köszönhetően víz- és porálló újdonság természetesen pulzusmérő funkcióval is rendelkezik, ezenkívül pedig az alváselemző szolgáltatás sem hiányzik belőle. Az egyelőre ismeretlen árú Asus VivoWatch elsőként a ma kezdődő Milánói Design-héten tekinthető meg testközelből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik