Tech

Kivételes bánásmód jár a szuperdrága Apple okosóra mellé

Aki több millió forintot költ el egy kütyüre, annak már kijár a különleges bánásmód.

Az Apple még tavaly ősszel, az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus árnyékában jelentette be a Watch okosórát, melyről március elején derült ki, hogy áprilistól végre kapható is lesz, illetve, hogy pontosan mennyibe is fog kerülni. Míg az alapmodell már potom 349 dollár (97 ezer forint) ellenében hazavihető lesz, addig a legdrágább Watch Edition példányok akár 10-17 ezer dollárral (2,7-4,7 millió forint) is megvékonyíthatják a bankkártyánkat.

A legfrissebb híradások most arról szólnak, hogy az Apple nagyon is meg fogja becsülni a divatos viselhető kütyüre sok ezer dollárt kiadó tehetős vásárlókat. Nekik például majd egyetlen percet sem kell sorban állniuk a Watchért, melyet ráadásul egy külön a számukra elzárt privát helyen akár egy órán keresztül is próbálgathatnak majd a vásárlás előtt.

A 10-17 ezer dolláros összeg kifizetését követően pedig a vásárlók számára elérhetővé válik egy a nap 24 órájában elérhető különleges telefonos támogatási szolgáltatás, melynek használata két évig teljesen ingyenes lesz (AppleCare+: 3 év). A szolgáltatás első körben csak és kizárólag angol nyelven lesz elérhető, és a legdrágább Apple okosórák eleinte csak néhány országban lesznek megvásárolhatók. Az Apple Watch forgalmazása április 24-án kezdődik meg, az előrendeléseket április 10-től fogadja a cég.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik