Tech

A különleges osztag újra bevetésen

A Call of Duty-sorozat új részében a játékosok a modern hadászati eszközök következő generációját használhatják a terroristák ellen.

Az elmúlt években a világ legnagyobb játékkiadójává avanzsáló Activision lépett a leggyorsabban, amikor a játékosok kezdték megunni a második világháborús lövöldéket, és a hagyományos vonalvezetésű akciójátékokat. Az akkoriban hullámvölgyben járó Call of Duty-sorozat Modern Warfare című epizódjával elszakadtak a jól ismert kliséktől, hogy egy modern korban játszódó, hollywoodi filmek eszköztárát felvonultató játékkal jelentkezzenek – az újabb, évente megjelenő részek egymás után döntik meg a rekordokat.

Tavaly újabb Modern Warfare-játék érkezett, és mint most kiderült, idén a Black Ops vonal folytatódik a második epizóddal, mely a 2025-ös évbe kalauzolja el a játékosokat, amikor Kína és Amerika közt végképp elmérgesedik a viszony, a hidegháború kiéleződik, ráadásul színre lép Raul Menendez, aki a modern harci eszközök hackelésével próbál támadást indítani a világ több országában.

Robotok, távirányítással vezérelhető repülők, gépfegyverekkel felszerelt lépegetők és egyéb, jelenleg maximum csak tervezési fázisban létező hadászati eszközök vethetők be az új epizódban, melynek története során a legkülönfélébb országokba jutnak majd el a játékosok.

A november 13-án megjelenő Call of Duty: Black Ops 2 PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon lesz elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik