Szórakozás

Orosz Barbara nem érti azokat, akik szerint a pénz nem boldogít

Állítják sokan, hogy a pénz nem boldogít, vannak azonban olyanok is, akik ezzel a mondással nem tudnak értenek egyetérteni, köztük Orosz Barbara sem, aki ma a Fem3 stúdiójában járt és ahol az anyagi biztonság fontosságáról mesélt.

Orosz Barbara olyat tett új párjáért, amit eddig még soha: kávét főzött
A műsorvezető ennél messzebbre azért nem merészkedik. Főzésre például sosem vetemedne.

A műsorvezető szerint a pénz nagyon fontos és nem tudja azokat megérteni, akik ennek az ellenkezőjét állítják, mivel azt gondolja, hogy a mai világban szinte lehetetlen boldognak lenni pénz nélkül. Ő például már tizenéves korában belekóstolt a pénzkeresők világába.

Én például nem kértem otthonról zsebpénzt soha és nagyon nagy öröm volt, amikor megkerestem a pénzt akkor így mentem és azonnal elvertem valamire: ruhák, cipők, táskák

– mesélte a műsorban Orosz, aki azóta is folyamatosan dolgozik.

A műsorvezetőt amúgy sosem érdekelte, hogy egy férfinak mennyi pénze van, mivel mindig csak a saját bankszámlájával foglalkozott. Szerint azért jó, hogy önfenntartó nőként éli az életét, mert így soha nem került kiszolgáltatott helyzetbe élete során.

Az a fontos, hogy érezzem, hogy a munkámnak van értelme és azt nem pénzben mérik teljesen természetesen, viszont azért fontos az, hogy mondjuk haladjunk előre az életben, hogy megvásároltam a saját gyönyörű lakásomat, hogy van autóm és hogy ezeket azért így magamnak köszönhetem

– mondta a műsorvezető.

(Kiemelt kép: FEM3)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik