Szórakozás

Aradszky László özvegye: Próbálok arra gondolni, hogy épp fellépni van

Aradszky László alig több, mint egy hete 2017. október 9-én hunyt el. Az 83 éves énekes halálhírét a család jelentette be.

Kedves Rajongók, Pályatársak, Barátok, Ferencváros szurkolók és a foci egyéb szerelmesei! Mély megrendüléssel tudatjuk a fájdalmas hírt, hogy Aradszky László táncdalénekes vasárnap este óta már nincs köztünk

– nyilatkozta akkor a család.

Aradszky László családja egy-egy szál sárga liliomot kér a rajongóktól
Október 28-án a Szent István-bazilikában tartják a temetési szertartást.

Aradszky özvegye nagyon hálás a rajongóknak, amiért ennyien kifejezték együttérzésüket, de úgy érzi a gyásszal egyedül kell megküzdnie.

Nagyon friss még minden. Nem is tudom, hogy most mi vagyok. Még mindig úgy érzem, hogy itt van velem, segít nekem. Ahogy telik az idő, egyre jobban tudatosodik, hogy ő már nincs. Először ugye sokk éri az embert, hogy ez megtörtént, aztán ahogy a napok telnek, úgy nem lesz könnyebb, hanem nehezebb. Próbálok arra gondolni, hogy éppen fellépni van, és jön haza, vagy hogy éppen alszik. Megszokásból még mindig kopogok az ajtaján, ha bemegyek a szobájába

mesélte az énekes özvegye a Blikknek, aki úgy érzi, hogy most mindent elveszített, de fel kell állnia, hiszen itt vannak gyermekei és unokái is akik számítanak rá.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik