Szórakozás

Medencébe parkolta expasija méregdrága autóját az elhagyott barátnő

"Kidobtam őt, erre ő kidobta a kocsimat" - konkrétan egy medence fenekére.

A menő Wall Street-i bankár, Guy Gentile és a huszonnégy éves orosz modell, Kristina Kuchma másfél éve jártak együtt, és úgy tűnt, minden rózsásan alakul, Gentile épp arra készült, hogy némi kezdőtőkével segíti Kuchma új vállalkozásának beindítását. Ám nem ez történt, a férfi váratlanul szakított a nővel, aki viszont nem hagyta annyiban a dolgot: a férfi százezer dolláros, azaz több mint huszonhatmillió forintos Mercedesét szép elegánsan beparkolta egy medence aljába.

Hogy ő volt, nem kétséges, ugyanis tört angolságú sms-ben meg is írta Gentilének, hogy némi meglepetés várja a kertben. A negyvenegy éves pénzember – aki egyébként az FBI informátora lett, hogy megússza a szövetségi vádemelést egy 2007-es spekulációval kapcsolatban – halálra rémült, amikor meglátta a medence alján az autót.

Majdnem megállt a szívem, mert azt hittem, ő is benne ül az autóban. Abban a pillanatban egyáltalán nem érdekelt a kocsi. Aztán, miután felfogtam, hogy nincs a kocsiban, dühös lettem, hogy ezt művelte az után, hogy annyi mindent tettem érte. Kidobtam őt, ő meg kidobta a kocsimat.

 

Gentile azt is elmondta, hogy a pár egy laza vacsorára indult, amikor a nő előállt a terveivel, közölve, hogy terhes – csak éppen nem gyerekkel, hanem egy fergeteges start-up ötlettel: egy marketinges céget akart létrehozni, amihez semmi másra nem volt szüksége, csak egy nagylelkű, ötvenezer dolláros ajándékra a férfitől.

Mire én: »Tudod, mit? Rossz pasit szemeltél ki. Ha olyan fickót akarsz, aki csak úgy pénzt ad a kezedbe a semmire, akkor valamit elnéztél.«

– mondta el a bankár a New York Postnak, aki ott az étteremben véget vetett a másfél éve tartó kapcsolatnak. A nő nem fogadta jól a hírt már akkor sem: egy csésze forró zöld teát loccsantott a férfi arcába, aki arról panaszkodott, hogy micsoda tiszteletlenség volt ez a modelltől pont egy olyan étteremben, ahová rengeteget jár, ráadásul egy jó barátja szeme láttára. Kuchma ezután felmarkolta a kocsikulcsot, és elviharzott. Nem sokkal később hívták ki a rendőröket a helyszínre, ahol egy csapatnyi munkás több mint négy órát töltött azzal, hogy kihalássza a vízből az autót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik