Szórakozás

Ma este kiderül, ki nyeri a 2017-es Survivort

24.hu
24.hu

2017. 10. 13. 13:04

A második, egyben utolsó elődöntő a szezon legkeményebb csatáját hozta a Survivorben. A végkimerülés határáig küzdöttek a versenyzők, végül Feri diadalmaskodott. Ő állhatott Iliász mellé és mehettek vissza egy utolsó estére a táborba. Másnap reggel egy meglepetés lakoma várta őket. A két férfi a műsor végére mély barátságot kötött egymással, amelynek alapja a kölcsönös tisztelet.

Az alapvetően nagyon különböző nézeteket valló fiúk számára saját bevallásuk szerint is a hatalmas felismerések játéka volt a Survivor. Megható vallomások után végül boldogan búcsúztak a szigettől, és a lángokba borított tábortól, hogy részt vegyenek az utolsó törzsi tanácson.

Fotó: RTL Klub

A két túlélő, ma a volt játékostársak elé járul, hogy ők döntsenek sorsukról. A szavazatok leadása előtt kérdésekkel bombázzák majd a két döntőst. Most alkalmuk lesz minden korábbi sérelmet, problémát rendezni, választ kaphatnak a bennük felmerülő kérdésekre. Ki is használják a lehetőséget, mert bár mindenki egyetért abban, hogy a két legerősebb, a kezdetektől domináns játékos került a fináléba, nem fogják kímélni őket. Kegyetlenül feltépik a régi sebeket is.

A szavazatok leadása után a két játékos még egyszer, utoljára összecsap egymással egy tűzgyújtó párbajon. A győztes 1 plusz szavazatot kap. Végül, ahogy eddig minden törzsi tanács után, Bence felolvassa a cetlikre írt neveket.

Ma este pedig kiderül, hogy ki a sziget legnagyobb harcosa, ki az igazi túlélő. Akiről a társai is úgy gondolják, hogy megérdemli a győzelmet, és aki az életre szóló élmények mellett 20 millió forinttal lesz gazdagabb.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2012. június 14.
Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja (j) mond beszédet a Buddha-Bar Hotel Klotild Palace megnyitó ünnepségén. Mellette Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter áll. Budapest új luxusszállodáját az Erzsébet híd pesti hídfőjénél lévő Klotild Palotában jordán üzletemberek cége, a Mellow Mood Group alakította ki.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.