Szórakozás

Demi Lovato őszintén beszél függőségeiről és depressziójáról

Demi Lovato először 2008-ban a Disney csatornán tűnt fel, ahol több sorozatban is főszerepet játszott. Első albuma szintén ebben az évben jelent meg Don’t Forget címmel, ami akkor a BillBoard 200-as listáján egyből a második helyen indított. Azóta volt már az amerikai X-Factor egyik zsűritagja, most pedig függőségeiről és depressziójáról adott őszinte interjút.

Demi Lovato köldökig kivágott fürdőruhában várja a nyarat
A 25 éves sztár most aztán megmutatta formás idomait. Fotók.

A 25 éves énekesnő az interjúban büszkén beszél bipoláris depressziójáról, mert így úgy érzi, hogy tud segíteni másokon.

Használom a hangom, hogy segítsek másokon és ettől büszkének érzem magam, hogy meg tudom tenni.

– mondja Lovato, akinek az életéről szóló dokumentum film október 17-től lesz látható a Youtube-on, Simply Complecated címen.

Az énekesnő az interjúban arról is mesél hogy a kamerák előtt teljesen őszinte és sebezhető akart lenni, így azok mindent tudtak rögzíteni életéről. Az egyetlen helyzet, amikor nem engedte, hogy dokumentálják életét amikor zenét, vagy dalszöveget írt.

Életének volt egy szakasza amikor azt gondolta, hogy csak akkor lehet boldog, ha mindenki szereti, sokat törődött azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Túl sokat bulizott, azért hogy kedveljék, ami végül függőségeit is okozta. Egy ideje azonban már nem jár klubokba, így könnyen ki tudja zárni az életéből az alkoholt és a drogokat.

Nem foglalkozom már azzal, hogy szeressenek az emberek. Én csak a saját dolgaimat akarom csinálni és zenész akarok lenni.

– mondta az interjúban Lovato.

(Kiemelt kép: Mike Coppola/Getty Images for JBL)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik