Szórakozás

Kozsó már lassan egy éve rejtegeti új szerelmét

A szamuráj nem szomorú többé, Kozsó ugyanis újra szerelmes. Az énekes élete végre kezd helyterázódni agyműtéte és szakítása óta. Nyár közepén már megemlítette, hogy új barátnője van, néhány hete pedig közösségi oldalán is nyilvánosságra hozta, hogy kapcsolatban él.

Kozsó kiakadt: csak a jókedve pörgeti, nem a drogok és az alkohol
A rosszízű megjegyzések miatt vissza is vonul egy időre a közszerepléstől.

A titokzatos szőke hölgyről azonban továbbra sem akar semmilyen részletet elárulni, azt viszont tudni lehet, hogy kapcsolatuk szerelem volt első látásra és már kilenc hónapja tart.

Nem szeretném megmondani a nevét, nem szeretném megmondani, hogy hol él, hol van velem, hogy mit csinál. Semmiről sem szeretnék beszélni. Ez egy tök titkos belső dolog. Már az első másodpercben működött. Egy találkozás, meg szerelem. Nem kellett arra várni, hogy hetekig való beszélgetés, hanem ott az egy másodpercben ölelés… csók és ettől a másodperctől kezdve egyszerűen így vannak, mint a madarak

– kezdte a StoryExtrának Kozsó.

Végre megtaláltam valahol a szívemben és a lelkemben egy olyan csodálatos emberkét, aki nagyon sok mindenben segített. Mellettem volt. Nyitott egy új ajtót és egy új ablakot, hogy végre abban a fényben, abban az illatban, abban az ízben tudjak úgy létezni újra, hogy ne legyek gyengébb.


Nyitókép: RTL Klub/StoryExtra

Olvasói sztorik