Szórakozás

Kate Hudson edzésterve két üveg bort is tartalmaz

Kate Hudson nem először tett olyat, amivel összezavarta rajongóit. Goldie Hawn és Bill Hudson közös lánya legutóbb például pár centisre vágatta hosszú szőke haját egy szerep kedvéért. Most ugyan semmilyen szerepről nincs szó, mégis furcsán nézünk.

Lusta dolog a császármetszés Kate Hudson szerint
Anyák ezreit haragította magára a színésznő.

Ha akármelyik közösségi oldalon követjük, egyből szembe tűnhet számunkra, hogy a 38 éves színésznő finoman szólva is kedveli a sportokat, legyen az rúdtánc, jóga, vagy akár súlyzós edzés. A napokban is épp aktuális edzéséről posztol egy videót, ahol viszont láthatunk valami egészen meglepőt:

a színésznő nem kézi súlyzókat használ edzése során, hanem két üveg rozét.

https://www.instagram.com/p/BZFS3V5gcie/?hl=fr&taken-by=katehudson

Hudson edzője,  Nicole Stuart saját Instagram-fiókján szintén megosztotta a videót, ami alatt el is magyarázza, hogy miért volt szükség a két üveg szeszes italra:

Egy jó tanács nektek: ne vegyétek a dolgokat túl komolyan, és az, hogy edzetek, nem azt jelenti, hogy nem ihattok meg egy üveg rozét. A kulcsszó a mérsékletesség. Ne fossz meg magadtól semmit.

A színésznő-edző páros az edzés fizikai és mentális előnyeire próbálta felhívni a figyelmet a videó segítségével. Edzés során testünk endorfint szabadít fel, csökken a stressz-szintünk  és még a pozitív énkép kialakulásában is segít. Az hogy az edzés formája milyen, az teljesen mindegy, a boros verzió csak egy lehetőség a színésznő szerint.

A videó amúgy a görögországi Skiathos szigetén készült, így arra is rámutat, hogy csak azért, mert nem otthon vagyunk, még nyugodtan fordíthatunk időt magunkra és az egészségünkre.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik