Szórakozás

Szellő István szerint Erős Antónia nem is cukorbeteg

Babonáikról vallottak színt az RTL Klub Híradósai: mint kiderült, minden egyes adás előtt mindenkinek meg van a maga kis rituáléja.

„Megmérem a vércukor-szintemet, mielőtt lemegyek a Híradó stúdiójába és mindig István hozza le a szöveget. Még meleg, úgy veszi ki a nyomtatóból. És aztán belenéznek Rábai Balázzsal a fiókba, hogy van-e keksz”

– árulta el Erős Antónia.

„Rájöttem, hogy Netti valójában nem is cukorbeteg, tele van cukorral és keksszel a fiókja, úgyhogy csak duma ez az Egy Csepp Figyelem Alapítvány”

– ugratta kolléganőjét Szellő István.

Erős Antónia azonban eloszlatta a kételyeket: azért van mindig a fiókjában nassolni való, hogy ha leesne a vércukorszintje, akkor legyen mit ennie. Az RTL Klub gyönyörű híradósa azonban azt is elárulta, hogy előfordult már olyan is, hogy megdézsmálták az aranytartalékait.

„Szellő István és Rábai Balázs konkrétan rájárnak a fiókom tartalmára, és már volt olyan, hogy szabadságról visszajőve az a látvány fogadott, hogy István és Balázs halomra hordják a fiókomba a nápolyikat, mert mint kiderült, egy hétig, amíg én távol voltam, az összes tartalékomat megették”

– leplezte le kollégáit Erős Antónia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik