Szórakozás

Zenésztársa szerint gyávaság volt a Linkin Park énekesének öngyilkossága

Csak találgatni lehet, hogy a Linkin Park 41 éves énekese, Chester Bennington miért az öngyilkosságban látta az egyetlen kiutat. Gyerekkorában megerőszakolták, karrierje során pedig drog- és alkoholproblémái is voltak, ráadásul a depresszióval is küzdött. A végső döfést talán az adhatta, hogy jóbarátja, Chris Cornell májusban szintén öngyilkos lett.

A Linkin Park énekese nem tudta túltenni magát barátja halálán
Chester Bennington 41 évesen vetett véget az életének.

Benningtont világszerte rajongók millió gyászolják, többen azonban képtelenek elfogadni a tényt, hogy a zenész önmaga vetett véget az életének. Egyik zenészkollégája, Brian Head Welch például nem titkolta, hogy feldühítette a dolog, amiért az énekes nem gondolt a családjára, akiket magára hagyott. Gyávaságnak nevezte tettét.

Milyen üzenetet közvetít ezzel a gyerekeinek és a rajongóknak. Rosszul vagyok ettől az öngyilkossági szartól. Én is megküzdöttem a depresszióval és mentális betegségekkel, próbálom megérteni a dolgot, de elég nehéz, amikor ennyire dühös vagyok. Ami sok, az sok. A leggyávább módon mondasz le a gyerekeidről, a rajongókról és az életedről. Sajnálom, tudom, hogy gyógyszereknek és/vagy alkoholnak is köze van a dologhoz, én csak próbálom feldolgozni a hírt, mint mindenki más

– fogalmazta meg közösségi oldalán kemény véleményét a rockzenész.

Később aztán egy újabb posztban finomított a dolgokon, majd egy videót is feltöltött, amiben érzéseiről beszélt.

Nem akartam érzéketlen lenni, csak az érzelmek széles skálájával kell megbirkóznom ma. Szeretlek Chester.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik