Szórakozás

Dopeman húgára újabb agyműtét várhat

A rapper húga – aki egy orvosi műhiba miatt a születésekor agykárosodást szenvedett – a minap rosszul lett, hányni kezdett, ezért szülei mentőt hívtak hozzá. Dopeman minderről beszámolt a közösségi oldalán és most a Blikkel is megosztotta a részleteket.

Le a kalappal az orvosok előtt, nagyon pozitívan álltak hozzájuk. CT-vizsgálat is volt, elsősorban az úgynevezett söntöt nézték meg, ami az agyi-gerincvelői folyadékot vezeti el a hasba, azt hitték, hogy ezzel van baj. Mivel nem találtak semmi rendelleneset, így hazaengedték a húgomat. Most figyelni kell, hogy minden rendben van-e

– kezdte a rapper.

Dopeman (Array)
Mentő vitte kórházba Dopeman húgát
A rapper a Facebookon kérte, hogy szorítsatok neki és a családnak azért, hogy ne legyen komoly a baj.

Anyu reménykedik benne, hogy csak kisebb problémáról van szó, de félő, hogy a söntöt kell cserélni. Az azt jelenti, hogy újabb operáció vár szegény testvéremre, akinek eddig is tizennyolc agyműtétje volt már.

Mindezek után Dopeman kihangsúlyozta, hogy családi drámáját nem azért osztotta meg, hogy a lapok írjanak róla.

Nem akarom, hogy bárki azzal jöjjön, hogy én most azzal haknizok, hogy milyen jó testvér vagyok. Annak tartom magam, de lehetnék jobb is. Elfogadtam, hogy a húgom beteg, segítek neki amiben tudok, de az elismerés a szüleinket illeti, akik olyan szeretettel és gondoskodással ápolják, ami bár normális, nem sokaktól hallok hasonlót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik