Szórakozás

Liptai Claudia mégis a TV2-n térhet vissza

A műsorvezetőnek ugyan augusztus végén lejár a szerződése a TV2-vel, amelyet nem is hosszabbít meg, szabadúszóként azonban először valószínűleg azon a kereskedelmi csatornán láthatjuk először, amely igazán ismertté tette – írja a mai Blikk.

A lap információja szerint ugyanis az egyelőre kisfiával otthon lévő Liptai Claudiát a TV2 Sztárban sztár című nagyszabású show-jának zsűritagjaként, szinte már régi ismerősként köszönthetik újra a nézők.

Liptai Claudia már hónapokkal ezelőtt döntött a távozásról
A műsorvezető már csak szabadúszóként tűnne fel a TV2-n.

 

“Azt egyértelművé tette már korábban, hogy a jövőben nem szeretne a TV2 szerződött arca lenni, de arra mindig is nyitott volt, hogy tárgyaljon egy-egy olyan műsorral kapcsolatban, amelyet szívesen csinál, és ami belefér az idejébe. Persze így, hogy addigra már nem áll a TV2 alkalmazásában, sokkal előnyösebb pozícióban van, anyagilag is sokkal, akár mil­liókkal járhat jobban, mint egy állandó fizetéssel leszerződött alkalmazott” – hivatkozik a lap az informátorra, aki szerint hivatalosan még nem írták alá a szerződést, de az már inkább csak formalitás.

A TV2 nem kívánta kommentálni az értesüléseket, ám Liptai menedzsmentje nem cáfolta a tárgyalások tényét, így ősztől Claudiáé lehet az egyik biztos hely a zsűriasztalnál, ahol rajta kívül talán csak Majka marad a régi csapatból, ugyanis Bereczki Zoltán nem kívánja folytatni a tévézését, Hajós Andrást pedig állítólag szókimondó, kritikus stílusa miatt nem látnák szívesen a csatornánál.

Bereczki Zoltán: Már nem tudtam bevállalni a televíziózást
A színész több évad után hagyja ott a TV2 sikerműsorát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik