Szórakozás

A várandós Czippán Anett nem akart hinni az orvosnak

Czippán Anett (Array)
Czippán Anett (Array)

A Fem3 Café műsorvezetője hamarosan kétszeres anyuka lesz. Czippán Anett még májusban, élő adásban jelentette be, hogy második gyermekét várja, majd június végén azt is elárulta, hogy előző kapcsolatából született kisfia, Olivér öcsikét kap.

Czippán Anett babát vár
Kistestvért kap a FEM3 Café műsorvezetőjének fia.

A baba neme azonban annyira meglepte a tévést, hogy megkérte az orvosát, vizsgálja meg újra. Czippán ugyanis meg volt győzödve arról, hogy lánya lesz. Most már azonban nem bánja és az egész család izgatottan várja a kicsit.

Nagyon váratlanul ért, hogy fiam lesz ismét, még mondtam is az orvosnak, hogy nézze meg még egyszer, hátha tévedett. Szabolcs fiút szeretett volna, lesz, aki továbbviszi a nevét, de a fiam is örült, hogy öcsikét kap

– kezdte a Blikknek a műsorvezető.

Teljesen más tüneteim voltak, mint Olivérrel. Akkor nem voltak rosszullétek, hányinger, emellett más volt a megérzésem, de nagyon örülök, hogy fiam lesz. Fel kell kötnöm a gatyámat két eleven kissráccal. Félelem nincs bennem, mindig is fiú barátaim voltak, jól értek a nyelvükön. Érdekes belegondolni az egésznek a spirituális hátterébe. Lehet, hogy nekem az a feladatom, hogy két csodás férfit adjak a világnak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik