Szórakozás

Így búcsúzott felesége az öngyilkos Chris Cornelltől

Kedden elhamvasztották Chris Cornell holttestét. A Soundgarden és az Audioslave frontembere 52 éves korában lett öngyilkos, pénteken helyezik örök nyugalomra a Los Angeles-i Hollywood Forever temetőben, ahol a zártkörű temetési szertartás után a rajongók is búcsút vehetnek tőle.

A hamvasztási szertartáson Cornell testévére, Peter, felesége, Vicky és két barátja, Linda Ramone és J.D. King voltak jelen.

rollingstone.com cikke szerint Vicky Cornell megható búcsúlevelet olvasott fel a jelenlévőknek, amelyben azt írta, hogy Cornell volt a legjobb apa és férj is egyben, akinek türelmét, empátiáját és szerelmét mindig is érezhette. A feleség arról is beszélt, hogy sajnálja, hogy nem tudta, mi fog történni vele azon az estén, és sajnálja, hogy egyedül maradt.

A zenész családja szerint nem szándékos öngyilkosság történt, a gyógyszerek miatt nem lehetett tudatában annak, hogy mit tesz. Vicky Cornell elmondta: a gyerekek is tudják, hogy apjuk nem akart elmenni.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik