Szórakozás

Törőcsik Mari nemet mondott Orbán Viktor ajánlatára

A nagybeteg, állni, járni sem bíró színművésznőt, akit a szombathelyi kórházban ápolnak, a miniszterelnök látogatta meg nemrégiben; minderről pedig a Törőcsik Marival jó barátságban lévő Kárász Róbert mesélt a Blikknek.

“Öt-hat éve mellette vagyok már, a Fogadj örökbe egy macit! Alapítványt együtt csináljuk. Jól ismerem, és be kell vallanom, aggódom a sorsáért. Amikor csak tehetem, meglátogatom, a legutóbb éppen a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral találkoztam a folyosón.

Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni” – mesélte a tévés a lapnak, akik megkeresték a miniszterelnök sajtósát is, aki csak annyit közölt, magánlátogatásokat nem kommentálnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik