Szórakozás

Még nem biztos, hogy DJ Dominique visszanyeri a látását

DJ Dominique  (DJ Dominique )
DJ Dominique  (DJ Dominique )

A lemezlovas szerdán posztolt közösségi oldalára, hogy túlesett egy sürgős szemműtéten. Múlt hétvégén ugyanis leszakadt a retinája, aminek következtében néhány nap alatt elveszítette a látását.

Mivel nagyobb mechanikai hatás váltja ki, mint például egy autóbaleset, csak arra tudok gondolni, hogy akkor történt, amikor szombaton leugrottam a színpadról a közönség közé, pont úgy, ahogy máskor. Akkor nem éreztem semmit, de mivel nem ütöttek meg, nem voltam ittas, más nem lehet. Az orvosok azt feltételezik, hogy akkor megrepedt a retinám, ami a látásért felelős hártya. Először csak egyharmadban nem láttam, aztán kettő, és mire bementem a kórházba, megvakultam a jobb szememre

– részletezte a Borsnak DJ Dominique, aki az ijesztőnek tűnő beavatkozást jól viselte, most azonban elkezdett aggódni.

Akkor nem izgultam, most kezdtem el aggódni, mert csak néhány nap múlva derül ki, hogy milyen fokban jön vissza a látásom. Ez lehet 80 és 20 százalék közt bármennyi. A műtét elég bizarr volt, három tűt szúrtak a szemembe, miközben ébren voltam. Nagy nyomású gázt fecskendeztek a retinámra, az nyomta vissza. Ha nem műtenek meg, pár nap múlva teljesen megvakultam volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik