Szórakozás

Tisztességes kavarással indult a Viasat új realityje

Kedd este ment le a Viasat3 új valóságshow-jának első epizódja. Az Exek az édenben csütörtökig minden hétköznap Baliról jelentkezik, és majdnem ugyanolyan, mint a csatorna egyik legjobb húzása, az Éden hotel. Csak éppen itt folyamatosan exek jönnek a luxusvillába, hogy megkavarják az állóvizet. Az az első rész alapján lesz mit. Már megmutattuk a kezdőlányokat, kezdőfiúkat, de azt még nem, hogy mit művelnek.

Ott van például Dia Szegedről, aki saját bevallása szerint szexmániás. Illetve papírja is van róla. 

Olyan típus, akit a többi lány teljes szívből fog kiutálni. Norbi a tetkós srác (oké, mindegyik az) pedig első látásra belehabarodott. Nem akart még nagy szavakat használni, de leesett az álla majdnem a gatyájával együtt, mikor Dia besétált a medencéhez. Bár megkapta, hogy miért van a fején hat kiló vakolat.

Viasat 3

De milyen reality lenne az Exek az édenben buli nélkül? Lapos. Úgyhogy este szépen mindenki parancsra elvesztette a gátlásait, élen Diával. Norbival azonnal összegabalyodtak, ment a szokásos lepedős valami, ami az első adáshoz képest erős kezdés. Mondjuk a srácnak elvileg kiesett az egész kavarás, de hiszi a piszi. Szóval Norbi és Dia az első pár, mindent viszont semmiképpen szeretnénk lelőni, még jövünk egy hosszabb összefoglalóval a szereplőkről, és az első benyomásokról.

Viasat 3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik