Szórakozás

Jóakaróinak üzent Gáspár Bea a NAV-os házkutatás után

Mint megírtuk, Gáspár Győzőt 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. Az ügyben pénzügyi nyomozók csütörtökön egyidőben több Nógrád megyei helyszínen tartottak házkutatást, aminek során többek közt luxusautót és arany ékszereket foglaltak le.

Pénteken reggel Győzike felesége, Gáspár Bea tett közzé egy bejegyzést az Instagramon, amelyben jóakaróiknak üzent.

“Reggeli a NAV-os barátaim nélkül! Drága jó és rosszindulatú barátaim! Mindenkit szeretnék tájékoztatni,ha hír igaz! Tegnap reggel 5.59-kor a NAV nagyon kedves munkatársai ébresztettek engem és az összes élő rokonomat! Ezúton köszönöm nekik ezt a csodálatos tegnapi napot, mert a házkutatás nálunk kb 14.00-ig tartott. Igen hosszadalmas és fárasztó procedúra volt, de túléltük és képzeljétek a mai napot 11.00-kor egy ilyen reggelivel indítottuk 4-en, szűk családi körben. Arra kérek minden olyan rosszindulatú ismerőst “barátot”, h miután jól kiörömködték magukat, takarják be a fejüket és feküdjenek le, mert rájuk fér a pihenés a sok ellenünk történő áskálósás után! Kellemes Húsvétot mindenkinek”

– posztolta Gáspár Bea a mai reggelijének fotója mellé.

Reggeli a NAV-os barátaim nélkül! Drága jó és rosszindulatú barátaim! Mindenkit szeretnék tájékoztatni,ha hír igaz! Tegnap reggel 5.59-kor a NAV nagyon kedves munkatársai ébresztettek engem és az összes élő rokonomat! Ezúton köszönöm nekik ezt a csodálatos tegnapi napot, mert a házkutatás nálunk kb 14.00-ig tartott. Igen hosszadalmas és fárasztó procedúra volt, de túléltük és képzeljétek a mai napot 11.00-kor egy ilyen reggelivel indítottuk 4-en, szűk családi körben. Arra kérek minden olyan rosszindulatú ismerőst “barátot”, h miután jól kiörömködték magukat,takarják be a fejüket és Feküdjenek le mert rájuk fér a pihenés a sok ellenünk történő áskálósás után! Kellemes Húsvétot mindenkinek!

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 14., 02:55 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik