Szórakozás

Michael Bublé felesége kisfiuk rák elleni küzdelméről beszélt

Már sokkal jobban van a kanadai énekes, Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato tavaly novemberben rákkal diagnosztizált, elsőszülött kisfia. Ahogy írtuk, Bublé már februárban kiadott egy közleményt, melyben arról írt, jól halad a hároméves Noah kezelése, és nagyon sokat segít a rajongók támogatása. Most megszólalt a kisfiú színésznő édesanyja is, aki az új filmje kapcsán tartott sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy

akivel ilyen dolog történik, elkezd egész máshogy tekinteni az életre, elkezdi sokkal jobban értékelni azt, rájön, mekkora érték.

Arról ő is beszélt, milyen sokat segített az emberek támogatása, és minden nap érezték a feléjük áramló szeretetet. Azt, hogy gyermekük gyógyult lenne, még nem lehet kimondani, de jó úton halad felé:

A fiam gyógyulása egy hosszú folyamat, amint azt mindannyian tudják, és rendszeresen felülvizsgálatokra kell járnunk. De nagyon boldogok vagyunk. A jövőnkre koncentrálunk, arra, hogy lássuk felnőni a gyerekeinket. Látni, hogy Noah növekszik, és hogy boldog, erőt adott a visszatéréshez, és ahhoz, hogy befejezzem ezt a filmet.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik