Szórakozás

Katie Price: büntessék a trollokat!

A glammodell Katie Price, vagy ahogy még fénykorában hívta magát, Jordan öt gyermeket nevel. Köztük van a 15 éves Harvey is, akinek születésével a modell élete legnagyobb feladatát kapta.

A fiú halmozottan sérülten született: szepto-optikus diszpláziában (ami vakságot okoz, és a növekedési hormon rendellenes termelődését), Prader–Willi-szindrómában (ami állandó éhségérzetet okoz, így elhízáshoz és cukorbetegséghez vezet), emellett ADHD-ben (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) és autizmusban szenved.

Harvey évek óta a trollok célkeresztjében van, a neten válogatott módon támadják a mérete, a bőrszíne, a kinézete és fogyatékossága miatt minden nap. Ezt elégelte meg Katie Price, aki online petíciót indított azért, hogy bűncselekménynek számítson a trollkodás!

THIS MAKES ME SO ANGRY! 😡 Link in my bio please sign the petition https://petition.parliament.uk/petitions/190627

Katie Price (@officialkatieprice) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 28., 12:38 PDT

A celeb elmondta: az online zaklatást nem tűri tovább sem ő, sem a családja. Price nem csak maguk, hanem a hasonló helyzetben lévő családok miatt mindent megtesz azért, hogy hivatalosan bűncselekménynek számítson az internetes zaklatás és a trollkodás, és büntetést kapjanak azok, akik ilyet tesznek.

Please please sign my petition!! Link is in my bio

Katie Price (@officialkatieprice) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 29., 01:19 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik