Szórakozás

Pumped Gabo matematikailag magyarázta meg, miért csalja a nőjét

Oké, hogy még csak a harmadik adáson vagyunk túl, de attól aztán nem kell félni, hogy Pumpedék RTL Spike-os realityje elfárad. Gabo (nem Gabó!) erre született, akkor is, ha paraszt, akkor is, ha nyers, akkor is, ha egyszerű, mint egy bot. Úgy szórakoztató, ahogy van. Egyszerre akadsz ki, hogy képes a nőivel beszélni, és fetrengsz a földön a röhögéstől, amikor Pumped a hazárd megye lordjait utánozva, higanyként kúszik be a kocsiablakon, hogy eladja 15 ezerért a piros műbőr kanapéját igazi bőrnek álcázva. Az új tulaj helyében azért átfertőtleníteném párszor, ki tudja, hol járt Gabo feneke. De kezdjük az elején, a hétfői adás minden pillanata aranyat ért.

Pumped Gabo matematikailag magyarázta meg, miért csalja a nőjét 1
RTL Spike

Most nem vagyok helyes.

– kezdte Gabo hajnali 11.55-kor, majd rohant is a budira, hogy felhívja FaceTime-on legjobb barátját, VV 36 millió Somát.

– épp kulázgattam, levágtam a körmömet.

– ja, napi rutin?

– miután tisztázták, ki min van túl, már jött is Soma, hogy kisegítse barátját a nagy kanapészállításban.

Ez egy olyan világ, ahol hétköznap a dél még hajnal, és mindig ott van köztük plusz egy jó barát a fehérjepor társaságban.

Soma tisztességesen cipelt, miközben Pumped Gabo barátnője, Ági jósnőhöz sietett, hogy megtudja, lesz-e gyerek Gabótól. Lesz, de hogy Gabótól, arra az asztrológus még a kisujja hegyét se tenné, nemhogy a fejét. Gabo fiatal, nem állapodna meg, a barátnője viszont már simán el tudná képzelni, hogy a reggeli fehérjeturmix után a kis Gabót tologassa a lakópark kertjében. A gond csak annyi, hogy Pumped egyelőre precízen felépített megcsalást tervez Soma egykori villatársával, VV Zsófival, aki már az első részben itta a narancssárgára bronzosított Gabo minden szavát.

RTL Spike

De hogy is indult a Pumped-sokszög?

Az a helyzet, hogy Gabo már majdnem két éve jár 10 évvel idősebb barátnőjével, Ágival. Ági egyébként Éden Snezivel lakik, akinek egyszer kicsúszott a száján, hogy bejön neki Gabo. Jó a színe, izmos is, szóval érthető a vonzalom. Snezi tagadja, hogy bármikor feláldozná a barátságot egy Gaboszexért, inkább Somára mozdulna rá, de ez a szál még várat magára. A harmadik részig inkább Pumped flörtölt félre, VV Zsófit – maguk között csak Zsófikát – nézte ki magának.  Valahol amúgy tudja, hogy nem szép dolog ez a megcsalás, így a randi előtt több indokot talált arra, miért nincs semmi baj azzal, ha áthív egy lányt a lakására.

  • A lónak is négy lába van, mégis megbotlik.
  • Tulajdonképpen Ági örülhet, hogy megcsalják, hiszen Gabo tapasztalatokat szerez az ágyban, amit később otthon hasznosíthat.

Ez egyszerű matematika

– zárta rövidre a dilemmát Gabo a tükör előtt. Romantikus vacsorát készített Zsófinak, illetve húskrumplit rendelt, amit a serpenyőben lazán szenesre melegített.

RTL Spike

És most, tanuljon a mestertől, aki akar!

Gabo okosan taktikázott, először dicsért, aztán döngölte Zsófit a megjegyzéseivel a földbe. Ha még emlékszik valaki, Barney Stinson hasonló szisztéma szerint tanította Marshallt az Így jártam anyátokban csajozni. Egy bók, egy alázás, csakhogy el ne szálljon a kiszemelt. Gabo már az ajtóban mondta Zsófinak, hogy milyen szép, de hamar visszarántotta a valóságba, nehogy túlságosan nyeregben érezze magát.

Mondjuk egy magassarkút fölvehettél volna, há’ hogy nézel ki?! Miért nem tetted ki a ciciket?

– Zsófi hebegett-habogott, hogy nem kell mindig óriásdekoltázzsal randizni, aztán megbocsátott a szolis félistennek az odakozmált rántott húsos vacsora láttán. Arról persze lemaradt, hogy Gabo pár perccel korábban borította le a tornyot a szoba közepén, és kézzel seperte vissza a csirke csíkokat a tányérba. Zsófi tudta, hova érkezett, szeme se rebbent, mikor Gabo felvázolta az estét.

Amúgy vettem rozét, azt szereted, nem? Kérsz? Le akarlak itatni, és jól megdugni.

– Zsófi nevetéssel helyeselt, és dőlt a húsos állvány mellé, hogy egy fél üveg rozéval később lekapja Gabót, aki még le se nyelte a csirkét.

A randi viszont dugába dőlt, ugyanis Zsófi egy óvatlan pillanatban felrúgta a tányért.

Szedd má’ össze bazmeg!

– mutatott Gabo a pokrócba ragadt húsra, majd hozzátette, hogy így nem illik vendségben viselkedni.

RTL Spike

Zsófi a malőr után még reménykedett, de akkor adta fel, mikor Gabo levivizte. Szomorúan visszavette a pólóját, és húzta fel a ciki lapos talpú cipőjét. Gabo nem marasztalta, úgyhogy a szex elmaradt. Nem baj, legalább lesz mivel kimagyarázni otthon, miért nem gáz a tapi.

Szevasz, öcsém!

– búcsúzott Gabo, és rácsukta Zsófira az ajtót.

Azt se felejtsük el, hogy mindeközben Ági Gabo anyjánál nézegette a szerelme kiskori képeit, hátha nekik is ilyen gyerekük lesz. Egy üveg bor után rájött, hogy tulajdonképpen nem olyan rossz ez a kapcsolat.

Azért várjuk ki a végét, a következő rész ajánlójából kiderül, hogy lesz itt még ordibálás, Ági húszcentis sarokban megy neki Gabónak.

Várjuk!

Ha nem látta Pumpedéket, itt megnézheti a teljes adást. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik