Szórakozás

Pumped Gabó egy demokratikus háztartásban él

Hétfőn hozta le a Blikk, hogy Pumped Gabó anyja nem örül fia viselkedésének. Szerinte nem szabadna az intim pillanatokat kiteregetni a Pumpedékben. Sőt, továbbment, mikor azt mondta, Pumped Gabó Ágija túl trágár. Megkerestük Gabót, aki megnyugtatott mindenkit, lassan lenyugszanak a kedélyek a családban.

Minden háztartásban vannak viták, de mi egy demokratikus családban élünk.

– Pumped hozzátette, hogy sajnálja, hogy anyja nehezen viseli a realityt, de meg fog bocsátani. Nagyon közel állnak egymáshoz, nem lesz ebből gond.

A legkevésbé sem szégyenli, hogy ennyire kiadja az életét, ő ilyen, és kész. Pumped Gabó szerint amúgy is sok az álszent és prűd ember itthon. Nincs azzal semmi baj, ha bemutatja a 25 év alattiak életét, a puszta valóságot.

RTL Spike

Gabó két lehetőséget lát, vagy egyetemre mennek a fiatalok, és tanulnak, vagy keresnek más pénzkereseti lehetőséget, például egy realityt.

Amúgy meg azt kívánja, hogy mindenki úgy éljen, ahogy az Instagramon és a Facebookon mutatja.

És ha már a Facebooknál tartunk, Pumped Gabó éppen hétfőn robbantott egy óriásit Semjén Zsolt verseivel. A Hírcsárda cikkére reagálva félmeztelenül, nyakkendőben szavalt és súlyzózott egyszerre.

Gabó azért bevallotta, hogy félig-meddig ironikus a performansz, de ismerte Semjén Zsoltot és a verseit is. Mint mondta,

költőként nehéz lehet a sorsa. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik