Szórakozás

Dobó Kata hosszú távra tervez Zsidró Tamással

Dobo-Kata(960x640).jpg (Array)
Dobo-Kata(960x640).jpg (Array)

Tavaly ősszel derült ki, hogy a sztárfodrász 16 éves házassága véget ért, nem sokkal később pedig már az sem volt titok, hogy Zsidró Tamás és Dobó Kata egy párt alkotnak. Habár viszonylag ritkán beszélnek magánéletükről és közös képeket se látunk gyakran, le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért.

Zsidró arról is beszélt, hogy miért működik ilyen jól a kapcsolatuk.

Más ritmusban élünk Katával, én mégsem tudom elképzelni, hogy egy fodrász lánnyal legyek együtt. Katával eltérő társaságban mozgunk, de gyakran merítkezünk meg egymás köreiben, és ez izgalmasan színezi ki a kapcsolatunkat. Ráadásul Kata a divatban is otthon van, és azért sem kell magyarázkodnunk egymásnak, ha esetleg fél órát késünk egy találkozóról, hiszen mindketten élünk át hasonló szituációkat, ami miatt megértően tudunk az ilyesmihez viszonyulni. Sok mindenben kikérjük egymás véleményét, határozott szimbiózisban élünk.

A Bors arra is kíváncsi volt, hogy a színésznő szerint mi lehet a boldogságuk kulcsa, de a válaszból csak annyi derült ki, hogy Dobó Kata hosszú távra tervez és bízik benne, hogy végre tényleg megállapodhat.

Térjünk vissza erre a kérdésre öt év múlva, nagyjából addigra fog ez kiderülni.

#love #dobokata#zsidro #143❤

Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) által megosztott bejegyzés, 2017. Jan 8., 11:31 PST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik