Szórakozás

Reisz András már hónapok óta két ember munkáját végzi a TV2-nél

Németh Lajos még 2016 elején jelentette be, hogy nyugdíjba vonul, addig azonban képernyőn maradt, amíg a TV2 meg nem találta a tökéletes embert a helyére. Tavaly szeptembertől így már Reisz Andrást láthatják a nézők, aki néhány hónapja azonban nehéz helyzetbe került.

A TV2 ugyanis december közepén, váratlanul megvált Gaál Noémitől, így Reisz már háróm hónapja kénytelen elvégezni két ember munkáját. Az időjárás-jelentés műfaját tekintve pedig nincs könnyű dolga.

Lassan már harmadik hónapja lesz, hogy Reisz András egyedül végzi el két ember munkáját, azóta gyakorlatilag szabadnapja sem nagyon volt. A hír­műfaj nem ismeri a szabadnapokat, szilveszter, újév, nemzeti ünnepek – ugyanúgy a képernyő elé kell állni, sőt hétvégén is. András nem egy panaszkodós típus, de ez a helyzet azért már őt is megviseli

– árulte el a Borsnak a csatorna egyik munkatársa.

A TV2 hírműsorainak kommunikációs mene­dzsere, Fürst-Borsos Ádám azonban elárulta a napilap megkeresésére, hogy hamarosan új kolléga érkezik Reisz mellé.

Reisz András meteorológusnak lesz váltótársa a TV2 időjárás-jelentésénél. Az illető személyével kapcsolatban hamarosan tájékoztatjuk a sajtót – közölte megkeresésünkre Fürst-Borsos Ádám, a TV2 hírműsorainak kommunikációs mene­dzsere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik