Szórakozás

Megvan a Maradj talpon! új műsorvezetője

500. alkalommal köszön be Gundel Takács Gábor a műsorba. Fotó: Bara Szilvia
500. alkalommal köszön be Gundel Takács Gábor a műsorba. Fotó: Bara Szilvia

Február elején derült ki, hogy Gundel Takács Gábor elhagyja az MTVA-t, s legendás műsorát, a Maradj talpon!-t. A műsorvezető az elmúlt tíz évben kitartott a köztévé mellett, sőt, úgy gondolta, hogy onnan fog nyugdíjba menni, de aztán más fordulatott vettek az események. Gundel Takács azzal indokolta a távozását, hogy nem tudott egyetérteni az MTVA néhány döntésével.

Miután Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél, keresni kezdték az utódját a Maradj talpon!-ba. Állítólag Kovács Kokó Istvánnal és Héder Barnával készítettek próbafelvételt. Végül Héder Barna lett a befutó, ő vezeti tovább a műsort – írja a Bors.

Héder Barna (MTI Fotó: Beliczay László)

Az MTVA szórakoztató műveltségi vetélkedőjét 2011. október 3-a óta vezette Gundel. 669 adásban mutatta be a játékosokat, tette fel a kérdéseket, vezényelte le a párbajokat. Héder Barna a bulvárlap szerint ezen a héten kezdi meg a Maradj talpon! forgatását.

Gundel Takács Gábor a Borson keresztül üzent utódjának:

“Barna felhívott, amikor né­hány héttel ezelőtt felkérték. Még azt sem mondhatom, hogy a hátam mö­gött történt. Mivel én hagytam ott a műsort, nincs jogom hisztériázni, hogy miért csinálják tovább a Maradj talpon!-t. Sok sikert kívánok, végül is a nézők szeretik ezt a műsort.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik