Szórakozás

VV8: óriási balhé volt Mici és Krisztián között

Komoly veszekedést produkált a villa folyton szexelő szerelmespárja, akik között ezúttal egy pohár sör miatt robbant ki a botrány.

Krisztián ugyanis nem nézi jó szemmel, ha villabéli párja alkoholt iszik; ezért kitépte Mici kezéből a söröspoharat, és nemes egyszerűséggel kiöntötte a tartalmát az udvarra. Amiből persze a lány is kapott egy adagot, úgyhogy ezzel aztán el is szabadult a pokol, és többek közt Krisztián közölte “szerelmével”, hogy ne próbálja neki megmagyarázni a dolgokat, hiszen van olyan szinten agyilag, mint ő. Sőt. Na ezen a ponton azért Mici szemöldöke is felszaladt kicsit…

Persze az ajtócsapkodást követő haragszomrád nem tartott túl sokáig, főleg mivel Mici – bármennyire is állította egy darabig, hogy őt aztán nem fogja beszabályozni senki -, egy kis hízelgés után már meg is bocsátott a folyamatosan utána somfordáló, szerelmét hangsúlyozó tetkós macsónak.

A békülés persze később is folytatódott, naná; ez azonban csak felnőttek számára ajánlott látvány, és IDE kattintva elérhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik