Szórakozás

Herczeg Zoltán mindenkiből modellt csinált

Hatalmas sikerrel zajlott Herczeg Zoltán divattervező cégének 20. jubileumi Divatshow-ja, a Mindenki modell – We are all models címet viselő rendezvény a Bálnában, a tervező születésnapján. Éppen húsz éve kezdte pályafutását a Közgázról kilépett friss diplomás, ekkor alkotta meg első ruháját eladásra, innen indult országhódító karrierje.

herczeg4

A házat teljesen megtöltő közönség türelmetlenül várta az aktuális bemutatót, miután jó néhányan végig vonulhattak a tervező által a sajtófal mögé bújtatott “ál-kifutón”, hogy kipróbálhassák néhány percre a vörös szőnyeg varázsát, milyen is lehet kicsit sztárnak lenni.

Azt persze nem tudhatták, hogy azért várnak kicsit többet a kezdésre, mert a kulisszák mögött lázasan zajlott a munka, titokban felvették ugyanis az egész, pusztán előkészületnek álcázott vonulást a rengeteg “modellel”, és még ott helyben össze is vágták egy komplett divatfilmmé, amit elkészülte után azonnal le is vetítettek a kíváncsi és lázasan türelmetlen közönségnek.

Igazi és átütő meglepetés volt, mikor a vendégek saját magukat láthatták viszont a “kifutón”, ekkor derült csak ki számukra, miért is modell mindenki a show címe szerint. Döbbenet és öröm, kíváncsiság és büszkeség honolt az arcokon, a Kerekes Band által élőben kísért divatfilm közönségében. Herczeg ezzel lepte meg, egyben ezzel ajándékozta meg hálásan ünneplő közönségét, amiért megtisztelték jelenlétükkel, együtt emelték az est fényét, ill. betartották a szigorú dress code-ot, a herczegi öltözéket.

herczeg5

A meglepetésfilmen kívül azonban egyebekkel is szolgált a divattervező a nemes és jeles estén. Bemutatta exkluzív, 100 százalék hand-made bútormárkáját, a Capolavoro by Herczeg bútorcsaládot, melyet a székesfehérvári Capolavoro manufaktúrával együtt álmodott meg. Ezen kívül még újradizájnolt kerékpárral is megjelent a tervező: a Stringbike magyar start-up cég két modelljét gondolta újra. Egyik valódi kígyóbőr borítást kapott, míg a másik az idei, sikeres olimpiai szereplés jegyében nemzeti színbe borult.

Bemutatták Herczeg Zoltán új szemüvegeit is, melyeket Bakó Attilával együtt terveztek meg és hoztak létre. A Bakoo by Herczeg co-branding keretében négyféle színben választható a csodaszép és trendi keret, ill. napszemüveg.

Számtalan meglepetés, öröm, jókedv és fergeteges ünneplés jellemezte az egész születésnapi rendezvényt, ahol a tervező vásárlói, barátai, rokonai, vagy csak az egyszeri kíváncsiskodó tette tiszteletét és fejezte ki örömét a designer 44. születésnapján. A hajnalig tartó partin Nigel Stately, Lotfi Begi és Shizuka húzta a talpalávalót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik