Szórakozás

Sztárban sztár: hatalmas meglepetést okozott a kieső személye

A TV2 átváltozóshowjának harmadik fordulójában 10 énekes állt színpadra, ám Mészáros Árpád Zsolt és Kefír után újabb versenyző távozott, ezúttal egy énekesnő. A zsűri listája alapján az élmezőnyben álló Király Lindát a nézők nem értékelték eléggé és mindenki legnagyobb meglepetésére neki kellett búcsúznia.

Kozma Orsi egy “cuki” Szűcs Judit produkcióval nyitotta meg a showt. Tisztességesen végigtáncikálta a dalt, igaz egyszer kifogyott a szuszból, amit a zsűri nem is hagyott szó nélkül. Berczki például azt tanácsolta neki, hogy gyúrjon még a kondira, de a többiek is elviccelődtek a bakin.

Nagy Adri soványka Eminemként repkedett és ugrált a stúdióban és ahogy lenni szokott, az ítészek újabb és újabb hasonlatokkal értékelték a megjelenését. Volt, akinek egy mérges nagcsoportos és volt, akinek Justin Bieber jutott az eszébe, egyben azonban egyet értettek: Adri meglepően jól teljesített.

Kocsi Tibi nagyon örült, hogy Demjén Ferencként végre hosszú bonygor haja lehet és a zsűri szerint időnként nagyon jól is hozta az énekes hangját. Igaz, Claudia szerint előző héten jobb volt, de így is kilenc pontot osztott ki neki mindenki.

Polyák Lilla tökéletes Shakiraként rázta a csípőjét, sőt a dal végén még egy iszapfürdőt is bevállalt a szexiség nevében. Claudia szerint ez volt az énekesnő eddigi legjobb produkciója, a többiek szerint pedig hibátlanul utánozta a hangot. Majkának pedig annak ellenére is tetszett, hogy úgy érezte magát, mintha egy Kiszel Tünde naptárfotózáson venne részt.

Radics Gigi Jacko mozgásától mindenkinek leesett az álla. A zsűritagok közül többen is azt gondolták, hogy az énekesnő nem olyan jó a táncban, hiszen Claudia szerint a Megasztárban még kettőt sem tudott lépni. A hang ugyan most nem volt annyira átütő, ami miatt Gigi csalódott is volt, de Bereczki egy öleléssel megvigasztalta.

Homonnay Zsolt “horror Disney hősnek” nézett ki Eszményi Viktória bőrébe bújva. Claudia szerint nem volt elég sikkes, még annak ellenére sem, hogy bevállalta a teljes testszőrtelenítést, hogy jól nézzen ki miniszoknyában. Majka pedig megfejtette, hogy MÁZS és Kefír kiesése után ki lesz a műsor ügyeletes hülyéje.

Király Linda még mindig betegségével küzdve állt színpadra Whitney Houstonként. Claudia szerint Linda csak véletlenül született fehér lányként, a hangja ugyanis fekete és a színpadon is akkor igazán önmaga, ha ilyen szerepben van.

Az este legnagyobb átváltozója Vásáry André volt. Cee Loo Greenként kapott vagy 50 kiló felesleget magára, Tilla pedig rá sem ismert a maszk alatt. A látvány ellenére azonban nem volt elégedett vele a zsűri. Unalmasnak tartották picit és azt is sajnálták, hogy a dal legfontosabb jellemzőjét kihagyták a produkcióból, így a “crazyt” sokkal mélyebben énekelte, mint az eredeti előadó.

A verseny egyik favoritja és felfedezettje, Veréb Tamás a komoly oldala után, most a vicces énjét is megmutathatta Korda Györgyként. Hajós András hiányolta az eleganciát, Majka szerint azonban “kurva vicces” volt, véleményét pedig a többiek is osztották.

Muri Enikő Beyoncé előadását maratoni értékelés és vita követte. Bereczki elismerte, ha ez egy tehetségkutató döntője lett volna, akkor Enikő megnyerte volna, mert nagyot énekelt, de ez a Sztárban sztár, ezért sajnálta, hogy az eredeti énekesnőt sehol sem találta. Claudia azonban a védelmére kelt, ő úgy gondolta, hogy ebben a lassú számban Beyoncé nem elég karakteres ahhoz, hogy utánozható legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik