Szórakozás

Klapka György egészségének titka: megeszi az aranyát

Klapka-Gyorgy(650x433).jpg (Array)
Klapka-Gyorgy(650x433).jpg (Array)

“88 éves vagyok, négy vállalatot vezetek, két lábon járok, jól érzem magam”

– büszkélkedik Klapka György, aki azt vallja: jó egészségének titka az arany, amit megeszik. Ugyanis már nem csak aranytömböket és ékszereket árul, hanem azon dolgozik, hogy élelmiszerként is bevezesse a nemesfémet az emberek életébe.

Web

 

 

 

 

 

 

“Az arany ötezer éve gyógyszer, sok helyen használják, de Európában valamiért nincs elterjedve. A nemesfémből kivont aranykolloidnak óriási világirodalma van, bizonyítottan hozzájárul számos betegség gyógyításához. Kutató barátom, dr. Simcsek az aranykolloidot összekeverte sóval, így lett belőle arany só, amit még senki soha nem csinált. Én ezt a sót használom már évek óta minden étkezéshez a húslevestől a paradicsom megszórásáig”

– mondta a 24.hu-nak a milliárdos üzletember, aki most azon dolgozik, hogy végre hivatalosan is piacra dobhassa az arany sót, ám ez nem megy neki olyan könnyen, mint gondolta.

“Még nagy vitám van a hatóságokkal, mert nehezen akarják engedélyezni. Viszont ha azt mondják, hogy ez nem kerülhet a polcokra, akkor nem szabad a sós margarint sem árulni, mert abban is margarin van összekeverve sóval, pedig külön mindkettő engedélyezett. Így van az arany sónál is: az aranykolloid külön ismert és elismert készítmény, amely sok egészségügyi panaszt enyhít. Tudom, hogy az arany só akkora találmány, mint anno a Béres csepp volt! Az idő majd igazolni fogja.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik