Szórakozás

Somló Tamás özvegye fel van háborodva

somlo-tamas(430x286)(3).jpg (somló tamás, )
somlo-tamas(430x286)(3).jpg (somló tamás, )

Az LGT dalokat is játszó Abrakazabra együttes Éliás Jr-t kérte fel arra, hogy énekeljen velük néhány fellépésen. A zenész örömmel fogadta a lehetőséget, közösségi oldalán pedig meg is osztotta  a hírt, mi szerint LGT koncertre készül, ahol ő helyettesíti majd a nemrégiben elhunyt Somló Tamást.

A helyzet azonban teljesen más. Nem LGT koncertről volt szó és nem is helyettesítésről, ami miatt Somló legfiatalabb gyermekének édesanyja is felháborodott.

LGT-szuperkoncert? Hm, bátor állítás. Azt gondolom, hogy az LGT-n kívül senkinek sincs joga LGT-szuperkoncertet hirdetni, a család tudta nélkül Somló Ta­más-em­lékkoncertet szervezni, vagy akármilyen minőségben a nevet használni plakátokon, koncerten, akármilyen haszonszerzés céljából. Szerencsére ezt nem csak én, hanem a jog is így látja. Sajnálom, hogy minket senki sem kérdez meg

– írta Gyöngyvér.

A helyzetet Éliás Gyula a Borsnak részletezte:

“Felhívott Varga Antal az Ab­rakakzabra zenekar vezetője, hogy lenne-e kedvem helyettesíteni Somló Tamást, aki ekkor már sajnos nem tudott részt venni a produkcióban, a Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival, közreműködik Solti János, Karácsony János, Éliás Jr, Heincz Gábor Biga, valamint az Abrakazabra zenekar produkcióban augusztus 27-én Marosvásárhelyen. Múlt vasárnap ismét felhívott Varga Antal, hogy egy héttel korábban is kell jönnöm helyettesíteni. Rövid időm volt felkészülni, de természetesen erre a felkérésre is szívesen mondtam igent. Bár valóban Somló Ta­mást helyettesítettem a koncerten, természetesen nem az LGT zenekar fellépése volt, hanem a Zenevonat Szuperkoncert, amiben több, az eredeti LGT-hez nem köthető zenész is részt vett.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik