Szórakozás

Megvan, hogy mit kért Rihanna a budapesti öltözőjébe

Mint ismert, Rihanna augusztus 11-én, a Sziget nulladik napjának fő fellépője lesz. Az énekesnő öt év után tér vissza fővárosunkba, és a jelek szerint ugyanúgy el fogja barikádozni magát a rajongók elől, mint 2011-ben, amikor telt ház előtt debütált a Budapest Sportarénában.

A Blikk információi szerint Rihanna a koncert napján érkezik majd Bécsből, bizonyosan elsötétített luxusbusszal, de az Anti című turné stábja korábban jön, mert a látványos színpad egy napig épül. Csakúgy, mint a világsztár ötcsillagos hotelszoba komfortját nyújtó pihenőhelyisége, amelyhez Fülöp Zoltán, a Sziget illetékese szerint ahmarosan már meg is érkeznek a speciális, steril konténerek.

Az énekesnő a mediterrán stílusú bútorokat és drapériákat szereti, ezért a Nagyszínpad mögött is ilyen hangulatú luxuskonténer-komplexum várja majd bérelt bőrkanapékkal, asztalkákkal, csendes üzemű por-és pollenszűrős legkondi­cionálókkal, továbbá világos színű szőnyegpadlóval.

Rihanna ellátásának nagyját saját stábja intézi, akik között food-stylist, azaz ételtervező is található, de néhány üveg magyar vörös és fehér bort is igényeltek. Viszont egy hazai profi műkörmöst is szerződtetnek a koncert estéjére, és a szervezőknek még puffasztott kukoricasnackről is gondoskodniuk kell, amit az énekesnő forrón szeret, de főleg ropogósan.

A Sziget nem cáfolta a Blikk információit, hogy Rihanna produkciója több mint egymillió dollárba, azaz legalább 285 millió forintba kerül. Ami viszont biztos, hogy a színpad mögötti luxuskörülmények biztosításán túl a teljes catering, sőt a szállás és a stáb utaztatása is őket terheli, aminek a költsége a több millió forintos nagyságrendet is elérheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik