Szórakozás

Sarka Kata: Igazságtalanul bántották a magyar válogatottat

Sarka Kata (sarka kata, )
Sarka Kata (sarka kata, )

A fél ország és több celeblány mellett Sarka Kata is nyomon követte a magyar válogatott remek teljesítményét az Eb-n, és Voksán Virággal ellentétben úgy tűnik, ért is valamennyit a focihoz.

“Mérhetetlenül büszke vagyok a magyar labdarúgó-válogatottra! Az Európa-bajnokságon az egész országnak bebizonyították futballistáink, hogy sokszor igazságtalanul bántották őket a kontinenstornát megelőzően. Nem hiszem, hogy a Belgium elleni vereség miatt keseregnünk kellene, tudtuk, hogy nagyon erős vetélytárssal kerültünk szembe a nyolcaddöntőben. Inkább legyünk büszkék arra, hogy megvertük 2-0-ra Ausztriát, és a negyeddöntőbe bejutó Izlandnál, valamint a világ egyik legjobb futballistájával, a Cristiano Ronaldóval felálló portugál válogatottnál is jobban játszottunk, ráadásul csoportelsőként jutottunk tovább”

– mondta a Blikknek a Rogánékkal szépségeket válogató Sarka Kata, aki gyermekeivel együtt szurkolt a magyar válogatottnak.

“A legjobban annak örülök, hogy a kisfiam, Dávidka nem a külföldi sztárok, hanem a magyar focisták nevét skandálja állandóan. Biztos vagyok benne, nem kell sok-sok évet várnunk arra, hogy ismét kijussunk egy világversenyre, szerintem a következő vb-n, valamint az Eb-n is ott leszünk, és a továbbiakban is számolni kell majd velünk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik