Szórakozás

Újra színházat igazgatna Németh Kristóf

Mint megírtuk, Németh Kristóf április közepén bejelentette, hogy távozik a Játékszín éléről.

Színházi berkekből származó információk alapján a Blikk megírta, hogy Kristóf nem szeretne sokáig színház nélkül maradni, már készíti is pályázatát: a hírek szerint az Új Színház igazgatói posztját szeretné megszerezni. A jelenlegi direktor, Dörner György mandátuma ugyanis 2017. január 31-én lejár, és ugyan nagy valószínűséggel a mostani igazgató is szeretne hosszabbítani, Kristóf is beadja a terveit, amint a főváros kiírja a pályázatot.

“Én is hallottam már, hogy pályázok az Új Színházra, azt is beszélik, hogy Szirtes Tamással közösen adjuk be a Madách új pályázatát. Egyelőre minden energiámmal a Billy Elliot bemutatójára készülök, nemrég pedig kaptam egy felkérést, hogy indítsam újra a Gödöllői Nyári Színházat. Azt megerősíthetem, hogy továbbra is vannak színházvezetői ambícióim, vannak is tervek, de hogy pontosan miről is van szó, azt egyelőre nem részletezhetem”

– jelentette ki a lapnak Németh Kristóf, aki számára ráadásul egy harmadik lehetőség is szóba jöhet álmai megvalósításában Budapesten.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik