Szórakozás

Ma mindenki a szimpátiarókázó apuka sztoriján röhög

Egy vidám délután a gyerekekkel.

Egy apukán röhög visítva a fél világ. Oké, párezer ember.

Ben Pattersonnak hívják az urat, és úgy került a hírekbe, hogy a gyerekeire vigyázott. Persze ez még nem indokolja a hírnevet, ellenben az az üzenetfolyam, amit a feleségének küldött, megnevettette „az internetet”. Ott kezdődött az egész, hogy Ben bepakolta gyerekeit a kocsiba, és elindultak.

Nem sokkal később a kis Declan elhányta magát.

Ben pánikba esett – elsősorban azért, mert az ő gyomra is felfordult a látványtól és a szagoktól. Lefotózta a szörnyen festő kisfiút, elküldte a képet a feleségének, és innentől jöttek a parádés üzenetek, amelyek remekül leírják, mi mindenen ment át szegény apuka.

facebook.com/benjaminpatterson
facebook.com/benjaminpatterson

Hát ez történt. Félreálltam és próbálom nem elhányni magam. Hívj.”

De a baj megtörtént.

Most rókáztam, miközben megpróbáltam őt letakarítani”.

Majd részletesen leírja kínszenvedéseit; hogy mennyire rosszul érzi magát a bűzben. De a java csak ezután jön.

Burlingameben egy nő háza előtti fűre rókáztam. Kijött és megkérdezte, hogy részegen fuvarozom-e a gyerkekeket. Próbálom elmagyarázni neki, hogy szimpátiahányó vagyok, és nem bírom a szagot.”

Aztán még rosszabbra fordult a helyzet.

Éééés itt vannak a zsaruk. Nyilván nincs jobb dolguk Burlingameben. Éééés hozzák a szondát. SOKKAL TARTOZOL. Közben Declan továbbra is rókázik. Mit evett? Olyan szaga van, mint a rothadó bálnazsírnak. Vedd fel a telefont!!!”.

A végén még azt is tudatja, hogy az alkoholszonda negatív eredményt mutatott, ő pedig letekert ablakkal utazott hazáig, úgy, hogy közben a pólóján át vette a levegőt.

Ben bejegyzésének tetszési indexe (eddig): 90 ezer Like, 150 ezer megosztás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik