Szórakozás

Epres Attila sikeresen harcol a rákkal

A Szomszédok presszósaként is ismert színész szervezetében tumort találtak az orvosok, de szerencsére már a gyógyulás fázisába lépett. Epres Attilát érthetően nagyon megrendítette, amikor az orvosai közölték vele a diagnózist; a biopszia után egyből kiderült, hogy a Jászai Mari-díjas művész rákos.

“Ez olyan feldolgozhatatlan, mint amikor az embert egy közeli barátja becsapja, vagy amikor átmegy valaki azon, hogy megcsalják. Rögtön az az érzésem támadt, hogy ez velem nem fordulhat elő. (…) Szeptember másodikán a műtét után felébredve úgy éreztem, hogy én már nem vagyok beteg! A betegségnek már nincsenek tünetei, csak a kezelésnek. Nehéz a nyelés, így nehéz enni is, és a szájszárazság miatt nehéz sokat beszélni. Fogytam is, és kicsit gyengébbnek érzem magam” – mesélte a színész, aki elmondta, mindent megtett az élete során azért, hogy ne pusztítsa magát, így különösen nehéz volt azzal szembesülnie, hogy akár meg is halhat.

Epres Attila minderről a TV2 Red Carpet című műsorában beszélt, ahol azt is elárulta, szerencsére nem esett depresszióba, és – alig öt hónap után – már vissza is tért a színházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik